Zeka Oyunları İlçe Turnuvası Yüreğir Gençlik Merkezinde Yapıldı

Nis

Okul içi etkinlikler kapsamında düzenlenen zeka oyunlarında dereceye giren 1. ve 2. sınıf öğrencilerimize madalyaları takdim edildi. Pentago,mangala,küre,q-bitz ve equilibrio oyunlarında ilk üçe giren öğrencilerimiz madalyalarına kavuştu. Yapılan okul içi etkinlikte mücadele eden tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor; etkinlikte görev alan öğretmen arkadşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

Hayat Boyu Öğrenme Kurumları ile İşbirliği İçerisinde Öğrenclerimize geleneksel sanatlar ile Kültürel mirasımızın tanıtılması çalışmaları yapıldı

Nis

İfet ve Geleneksel Çocuk Oyunları İlçe Yarışmalarında Ulubatlı Hasan İlkokulu olarak başarıya doymak bilmedik

Nis

Okulumuzda hazırlanan programla, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı'nın 104. yıldönümü coşkulu bir şekilde kutlandı.

Nis

Okulumuz öğrencileri, sınıf öğretmenimiz Murat AVLUK önderliğinde, Portakal Çiçeği Festivali kapsamında düzenlenen satranç turnuvasına katıldılar.

Mrt

3-D sınıfı öğrencilerinden Büşra SARI “TÜRKİYE’NİN İNSANLI İLK UZAY YOLCULUĞU” Konulu Resim Yarışmasında Yüreğir İlçe Birinciliği elde etti. Okul içi, il geneli veya bakanlık tarafından düzenlenen hemen hemen tüm resim yarışmalarına hiç vazgeçmeden yaptığı resimlerle katılım sağlayan öğrencimiz vazgeçmemesinin karşılığını sonunda ilçe birinciliği elde ederek almış oldu. Öğrencimiz Büşra SARI' nın yaptığı resim Yüreğir  ilçemizi temsilen ADANA il değerlendirmesine gönderilecek olup ilden gelecek sonucu heyecanla bekliyor olacağız.

Mrt

Okul müdürümüz tarafından 4-8 mart ve 11-15 mart haftalarının örnek sınıfları olan 2-A ve 3-G sınıflarına ziyaret gerçekleştirildi. Sınıf öğretmenlerine teşekkür belgelerinin takdim edilmesinin ardından öğrencilere ikrmda bulunuldu.

Mrt

Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası diğer adıyla Nevruz Bayramı okulumuzda hazırlanan programla kutlandı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıldönümü Hazırlanan Programla Kutlandı.

Mrt

Şenlik havasında başlayan oyunlar yine şenlik havasında tamamlandı

Mrt

Ulubatlı Hasan İlkokulu Okul Aile Birliğimiz tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle okulumuzda çalışan bayan öğretmenlerimize ve bayan personellerimize öğle yemeği ikramında bulunuldu.

Mrt

Projemizde örnek sınıflarımıza ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Mrt

Kuran okumaya geçen öğrencilerimiz için tören düzenlendi

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi eylem planı doğrultusunda şubat ayında atasözleri ve deyimlerimizin drama ile anlatımı ve resmedilmesi çalışmalarımızı gerçekleştirdik.