ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

Ulubatlı Hasan İlkokulu Okuyor!!

Ulubatlı Hasan İlkokulu olarak tüm sınıf düzeylerinde ödüllü kitap okuma etkinliği başlatmış bulunuyoruz. Öğrencilerimiz kendi sınıf düzeyinde belirlenen kitabı iyice okuyup yapılan değerlendirmede birinci olması halinde ödül kazanacaktır. Etkinlik sonunda 1. sınıfların birincisine, 2. sınıfların birincisine, 3. sınıfların birincisine ve 4. sınıfların birincisine ayrı ayrı birer tablet hediye edilecektir.

1. sınıf öğrencilerimizin okuyacağı kitap; Uyumak İstemeyen Zürafa Yazarı: Aytül AKAL

2. sınıf öğrencilerimizin okuyacağı kitap; Bir Şeftali Bin Şeftali Yazarı: Samet BEHRENGİ

3. sınıf öğrencilerimizin okuyacağı kitap; Ömer'in Çocukluğu Yazarı: Muallim NACİ

4. sınıf öğrencilerimizin okuyacağı kitap; Atatürk'ü Gördüm Yazarı: Muzaffer İZGÜ